Videopresentaties

Video kan worden gebruikt om een verhaal te vertellen, maar ook om jezelf of een product te presenteren. Laat bedrijven of consumenten kennis maken met jou en/of je product of dienst. Omdat deze vorm van marketing een persoonlijke benadering heeft, zal de kans groot zijn dat er een gun factor ontstaat bij de kijker. De kwaliteit van de video is erg belangrijk bij de beleving van de kijker. Hoe prettiger het kijken van de video des te hoger de waardering. Maak je een reeks video’s, dan zal deze waardering ervoor zorgen dat de kijker de andere video’s ook graag wilt zien.Promotie/presentatie video

Dit soort video’s kunnen worden ingezet als je graag iets wilt uitlichten. Vertel iets over jouw bedrijf, product of dienst. Hierbij kan je denken aan een showcase, instructie of een tutorial. De video’s worden in HD of 4K opgenomen en kunnen op verschillende streaming websites zoals YouTube en Vimeo geupload worden. Via YouTube of Vimeo kan de video gemakkelijk op een website gezet worden. Je kunt er ook voor kiezen om een Youtube kanaal te gebruiken om de kijker te laten abonneren. Zo zullen zij de volgende video uploads niet missen.
Sollicitatievideo

De naam zegt het al. Deze video is bedoeld om je te helpen bij het vinden bij een baan. Je kunt je sollicitatie richten op de baan die jij graag wilt hebben. Maar je kunt natuurlijk ook voor een open sollicitatie kiezen. Het gaat er om dat je jezelf laat zien en weet te verkopen aan jouw volgende werkgever. Maak het persoonlijk en uniek met video. Deze vorm van solliciteren zorgt er voor dat de werkgever jou kan ontmoeten voordat je op gesprek komt. Een stapje voor op de rest van de sollicitanten!

header

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.