Productfotografie

We hebben het op de reclamefotografie-pagina al heel even over productfotografie gehad. De toepassingen voor productfotografie zijn divers. Een plek waar hier grootschalig gebruik van wordt gemaakt is online retail. Bij elk product dat op een webshop staat zit een foto wat het product etaleert. Omdat de shopper het product niet fysiek vast kan houden moeten de foto’s het product duidelijk en gedetailleerd in beeld brengen. Licht en kleur zijn van essentieel belang. Een voorbeeld waarbij dit heel erg mis kan gaan is food-fotografie voor het menu van een restaurant. Wanneer dit niet smakelijk in beeld wordt gebracht zal de klant het gerecht niet kiezen. In het ergste geval loopt de klant het restaurant uit.

productfoto

Webshopfotografie

Wij zorgen voor de juiste belichting en kleurweergave. Door middel van speciale technieken kunnen wij de kleurweergave van het product op de foto kleurecht garanderen. Dit is uiterst belangrijk wanneer de klanten kijken naar de producten in de webshop. Wij leveren naast hoge resolutie ook kleinere formaten aan voor snelle en gemakkelijke intergratie met de webshop.
Foodfotografie

Het moet er uit zien om je vingers bij af te likken. Een food foto valt of staat met styling. Wanneer je de juiste styling toepast aan het gerecht wat je neer zet, zal de kijker sneller trek krijgen. Foodfotografie is een kunstwerk wat gemaakt wordt door middel van een nauwe samenwerking tussen kok en fotograaf. Elk zijn of haar expertise gemixt tot een smaaksensatie voor de ogen.
Instagram foto en video

Social media heeft voor het weergeven van beeldmateriaal zo genoemde “zweetspots” als het over formaat gaat. Instagram wordt over het algemeen alleen op telefoons weergegeven. Om die reden zal de resolutie van de weergegeven foto’s en video’s iets anders zijn. Een voorbeeld van de optimale formaten voor Instagram: vierkant 1080x1080 pixels, portret 1080x1350 pixels, horizontaal 1080x608 pixels, Stories en IGTV 1080x1920 pixels. Wij houden rekening met deze formaten tijdens opname.

header

work
work
work
work

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.