Het allerlaatste nieuws van Business Beelden

Lifestyle fotografie voor Biodore

Een paar maanden terug zijn we begonnen aan een reeks lifestyle shoots voor het merk Biodore. Biodore is een bedrijf wat verpakkingen en disposables maakt van natuurlijk materiaal. Natuurvriendelijk dus! Het was aan ons om deze producten op een creative manier in beeld te brengen. Hierbij hielden wij rekening met toepasbaarheid van de producten zodat dit goed over zou komen in de foto’s.
In totaal hebben wij 3 dagen gefotografeerd op verschillende locaties. Op locatie waren wij (Joycelynn en ik) samen met de modellen en het team van Biodore hard aan het werk om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Hieronder heb ik een aantal foto’s toegevoegd van onze werkzaamheden die dagen.


Blog From Author
Blog From Author
Blog From Author

Fotomarketing uitleg op video

In deze video leg ik beknopt uit hoe onze fotomarketing service er uit ziet. Neem voor uitgebreide informatie contact met ons op.

De Twix van Esmond

Naast alle serieuze werkzaamheden op kantoor, hebben wij ook tijd om een grappige video te maken.
Hier zie je nog eens goed hoe de printmeubel er uit ziet!

Blog From Author

Nieuw printmeubel!

Vandaag presenteren wij vol trots ons nieuwe printmeubel! Met deze sfeervolle kast zullen wij de aankomende tijd onze fotomarketing projecten uitvoeren.
Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan vernieuwingen binnen het bedrijf. De website en het printmeubel zijn hier een duidelijk voorbeeld van. De kleuropmaak van beide projecten spreken energie en euforie. Dit zijn kenmerken waar wij naar streven!

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.