Meer aanloop op beurs


Ik kom vaak als bezoeker op beurzen en evenementen. Wat mij opvalt bij de beurzen, is dat er veel stands zijn die weinig tot geen aanloop hebben. De standhouders hebben moeite met het aanspreken van voorbijlopende bezoekers en kunnen daardoor niet hun verhaal doen. Wat natuurlijk resulteert in weinig leads of sales. De standhouders zullen een negatieve ervaring krijgen met het deelnemen aan een beurs en daardoor is de kans groot dat zij dit in de toekomst niet snel meer zullen doen.

Zonde! Het deelnemen aan een beurs is juist een hele mooie tool om je product of dienst onder de aandacht te krijgen. De kunst is aandacht pakken. Door middel van hulpmiddelen kan je die voorbijlopende bezoeker stil laten staan.

Een aantal tips:
-Zet een host(es) bij je stand. Deze mensen zijn gespecialiseerd in hospitality. Aandacht trekken en service verlenen is hun vak.
-Zet iets neer om uit te delen. Laat die pennen en fidget-spinners maar thuis. Een lekkere bak koffie gaat er altijd wel in.
-Huur fotomarketing in. Bezoekers staan in de rij om op de foto te gaan. Ze krijgen een print met logo mee naar huis en jij hebt een e-mailadres. Reuring, marketing en acquisitie in één.


Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.