Profielfoto

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is het belangrijk dat de foto op jouw LinkedIn profiel, jou het beste weergeeft. Dit mag natuurlijk met een beetje creativiteit. Wij zorgen er voor dat het resultaat past bij wie jij bent maar dat je er toch uitspringt door middel van een professionele touch.

Een aantal tips voor een geslaagde profielfoto:

1. Draag kleding die je normaal gesproken ook aan zou trekken.
Niemand zit te wachten op dat stoffige colbertje van 10 jaar geleden die ook eigenlijk niet past. Wanneer je kleding aantrekt wat je normaal niet zou aantrekken, omdat je denkt er netjes uit te zien, zal dit niet bijdragen aan een zelfverzekerde en natuurgetrouwe foto. Draag iets wat je leuk vindt. Dit straal je namelijk uit!

2. Laat je tanden zien tijdens het lachen.
Het is bewezen dat mensen worden getriggerd door het kijken naar lachende personen. Het straalt vertrouwen uit. En laat dit nou net iets zijn wat belangrijk is in de zakenwereld en/of je sollicitatie. Een grijns zonder tanden kan doen lijken alsof je iets verbergt. Bij sommige mensen ziet het er zelfs een beetje creepy uit.

3. Neem de juiste houding aan.
Tenzij je bij Mona wilt solliciteren zal een slappe pudding houding niet erg aantrekkelijk ogen. Werkgevers of toekomstige businesspartners willen graag een aanpak/actie houding zien. Dit beeld creëer je al snel met een rechte rug en je borst naar voren. Op deze manier vermijd je de “is het al bijna weekend?” look.

persfoto

Bedrijfsportretten personeel/ smoelenboek

Het portretteren van personeel schept een stukje merkidentiteit. Je ziet steeds vaker dat bedrijven het personeel op de website zet. Wanneer klanten of partners mail of bel contact hebben met één van de personeelsleden zullen zij het fijn vinden om te zien welk gezicht bij de stem of het bericht hoort. Dit schept een stuk vertrouwen.  Wij zullen na een persoonlijk gesprek de juiste stijl kiezen die past bij de uitstraling van het bedrijf. Daarna plannen we een datum wanneer wij langs kunnen komen met onze mobiele studio. Wij kunnen tot 60 personen per dag fotograferen.
Pers portret

Bij een interessant persbericht staat vaak een foto van de persoon waar het bericht over gaat. Dit is de kans om jezelf aan een groot publiek te tonen. Een vakantiefoto zal geen waarde toevoegen aan zo’n bericht. Wij adviseren om dit professioneel aan te pakken door een fotograaf te kiezen. Dit kan zowel in de studio als op locatie.

header

work
work
work
work

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.