Investeer in je business


Investeren, een woord waar veel mensen denken aan banken en aandelen of duur apparatuur voor je bedrijf. Wat vaak wordt vergeten is dat investeren ook heel persoonlijk kan zijn. Het gaat niet altijd om geld. Tijd en moeite kan ook worden geïnvesteerd. En het resultaat kan zelfs vele malen mooier zijn dan een vette bankrekening. Wat dacht je van een relatie? Als je niet je best doet om indruk te maken op de ander zal je niet snel resultaten behalen. Die mooie kerel of dame waar je een oogje op hebt zal jou ook moeten zien staan. Wat je dus doet is, een lekkere geur op, een mooie blouse aan, misschien even langs de kapper. Kortom, je doet er moeite voor om op te vallen.

Wat doe jij om op te vallen met je bedrijf? Die klant waar je van droomt kan je vergelijken met het voorbeeld van de relatie die ik net gaf. Het is misschien wel een andere insteek, maar het principe is hetzelfde. Die klant moet jou zien staan, onder de indruk zijn, interesse hebben. Je zal dus moeten investeren om die klant binnen te halen.

Je kan als fotograaf dus denken dat je die telelens van duizenden euro's moet hebben. Maar ben je wel eens een klant tegengekomen die zei; “Zo, jij hebt een lange lens! Indrukwekkend. Zullen we zaken doen?”. Ik ook niet.


Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.