Fotografie-actie met direct print op locatie


Fotomarketing (ook wel foto activatie genoemd) is de perfecte manier om een bedrijf of merk in de spotlight te zetten. Wanneer een bedrijf of merk deel uit maakt van een beurs of ander evenement, kan deze vorm van eventfotografie ingezet worden voor meer exposure, zowel online als offline.

We komen met professioneel apparatuur op locatie en zetten daar een printer bij. De bezoekers van het event worden in een flits op de foto gezet. De foto’s worden direct verwerkt op de computer, waar de foto's vervolgens worden voorzien van een layout. Hierbij is alles mogelijk. Denk aan logo’s en of een boodschap. Misschien wel een magazine cover? De foto komt met layout uit de printer en gaat mee met de bezoeker. Direct print dus. De bezoekers staan elke keer letterlijk in de rij om hier aan deel te nemen!Zakelijke photobooth

Deze service is te vergelijken met een photobooth. Het verschil zit hem in de persoonlijke benadering en de professionele fotografie uitstraling. Waar andere soortgelijke bedrijven een fotohokje neerzetten, bouwen wij een kleine studio met kraampje/booth op. We passen de uitstraling naar smaak aan. Licht en kleur wordt door ons gematcht naar wat past bij het merk.

Tijdens het event zal de bezoeker worden begeleid door 2 personen, een fotograaf en een host(ess). Bij de opvallende booth worden de foto’s afgedrukt en kunnen de bezoekers de digitale variant naar zichzelf e-mailen. Brand experience

Laat deze fotomarketing service een toevoeging zijn aan de merkbeleving van de bezoeker. Het is mogelijk om de sfeer van het merk door te laten vloeien in de foto’s die worden gemaakt. Onze booth kan naar smaak worden gestyled. De witte panelen kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van branding stickers. Daarnaast kan een simpele foto-achtergrond vervangen worden door een setting in thema. Voeg bijvoorbeeld een product van het merk toe aan de setting. Deze toevoegingen zullen de brand experience vergroten. Daarnaast nemen de bezoekers de merkbeleving letterlijk mee naar huis door middel van een fotoprint.Brand awareness

De fotoprints en uploads kunnen worden voorzien van custom layout met logo en huisstijl. Dit zorgt er voor dat het merk of bedrijf herkend gaat worden op de foto's. Hoe hoger de frequentie van het publieke engagement hoe hoger de exposure. Wanneer het publiek het merk of bedrijf vaker ziet en/of hoort is zij vaker geneigd om deze boven de anderen te kiezen. Versterk door deze merkidentiteit actie de associatie met je bedrijf.


Lead generation

De bezoekers kunnen door middel van e-mail de foto’s ook digitaal ontvangen. Het e-mailadres wat is ingevuld kan worden opgeslagen en eventueel worden gebruik voor acquisitie.


Social engagement

Het publiek wordt getriggerd door onze fotografie met print activaties, omdat onze aanwezigheid opvalt. We zijn altijd persoonlijk aanwezig in tegenstelling tot andere automatische "fotohokjes of fotokasten". De bezoekers worden sociaal benaderd en krijgen aanwijzingen voor een mooi resultaat.

Fotomarketing in actie. Photobooth bij de Efteling. Eventfotografie met direct print.
Fotomarketing in actie. Photobooth bij de Efteling. Eventfotografie met direct print.
work
work
fotomarketing
fotomarketing
fotomarketing
fotomarketing

header

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.