Null
Stap in de wereld van fotomarketing

Effectief "top of mind" blijven met fotografie

Fotomarketing (ook wel foto-activatie genoemd) is de perfecte manier om een bedrijf of merk in de spotlight te zetten. Wanneer een bedrijf deel uit maakt van een beurs of ander evenement, kan deze service ingezet worden voor meer exposure, online en offline. We komen met een kleine studioinrichting op locatie en zetten daarbij een print-unit neer. De bezoekers van het event waar we werken worden met professionele apparatuur op de foto gezet. De foto’s worden direct verwerkt op de computer. Vervolgens worden de foto’s voorzien van een layout. Hierbij is alles mogelijk. Denk aan logo’s en of een boodschap. Misschien wel een magazine cover? De foto komt met layout uit de printer en gaat mee met de bezoeker.  De bezoekers staan elke keer letterlijk in de rij om hier aan deel te nemen!Hoe het in zijn werk gaat

Vooraf geef je aan ons door wat je wensen zijn en de (huis)stijl van je business. Op basis hiervan maken we een grafisch ontwerp voor de layout.  Wij komen met twee tot drie personen op locatie. In overleg kiezen we een gepaste plek waar we de lampen, camera, print-unit en eventueel een achtergrond plaatsen. Na afloop van het event ontvang je een bestand met alle foto’s en eventueel een lijst met alle opgegeven emailadressen. Optioneel is om hier een online fotogalerij aan te koppelen.  

fotomarketing

icon

Brand Awareness

De fotoprints en uploads kunnen worden voorzien van custom layout met logo en huisstijl. Dit zorgt er voor dat het merk of bedrijf herkend gaat worden op de foto's. Hoe hoger de frequentie van het publieke engagement hoe hoger de exposure. Waneer het publiek het merk of bedrijf vaker ziet en/of hoort is zij vaker geneigd om deze boven de anderen te kiezen. Versterk door deze merkidentiteit actie de associatie met je bedrijf.

icon

Lead Generation

De bezoekers kunnen door middel van email de foto’s ook digitaal ontvangen. Het adres wat is ingevuld kan worden opgeslagen en eventueel worden gebruik voor een mailinglijst of acquisitie

icon

Social Engagement

Het publiek wordt getriggered door onze fotografie met print activaties omdat onze aanwezigheid opvalt. We zijn altijd persoonlijk aanwezig in tegenstelling tot andere automatische "fotoboxen of kasten". De bezoekers worden sociaal benaderd en krijgen aanwijzingen voor een mooi resultaat.

Het resultaat

work
work
work
fotomarketing
fotomarketing
fotomarketing
fotomarketing
fotomarketing

header

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.