Null
Stap in de wereld van fotomarketing

Effectief "top of mind" blijven met fotografie

Door middel van fotografie met direct prints creëren we levendigheid en animatie op locatie. Gelijktijdig zorgen wij ook voor lead generation en online traffic. Door ons met flair op te stellen en mensen aan te spreken zorgen wij voor social engagement. Hiermee maken we meer mensen enthousiast om op de foto te gaan. Hier houden wij natuurlijk rekening met de omstandigheden en sfeer van de locatie. Fotomarketing maakt nieuwsgierig. Fotomarketing zorgt voor een herinnnering. Jouw brand in de spotlight! Deze vorm activatie een sterke toevoeging aan een marketingcampagne.Hoe het in zijn werk gaat

Vooraf geef je aan ons door wat je wensen zijn en de (huis)stijl van je business. Op basis hiervan maken we een grafisch ontwerp voor de layout.  Wij komen met twee tot drie personen op locatie. In overleg kiezen we een gepaste plek waar we de lampen, camera, printmeubel en eventueel een achtergrond plaatsen. Na afloop van het event ontvang je een bestand met alle foto’s en eventueel een lijst met alle opgegeven emailadressen. Optioneel is om hier een online fotogalerij aan te koppelen.  

fotomarketing

icon

Brand Awareness

De fotoprints en uploads kunnen worden voorzien van custom layout met logo en huisstijl. Dit zorgt er voor dat het merk in de spotlight komt. Mensen zullen het merk linken aan een leuk event, en hebben hier een leuk aandenken van in de vorm van een print.

icon

Lead Generation

De gasten kunnen door middel van email de foto’s ook digitaal ontvangen. Het adres wat is ingevuld kan worden opgeslagen en eventueel worden gebruik voor een mailinglijst.

icon

Social Engagement

Het publiek wordt getriggered door onze fotografie en print acties. Daarnaast benaderen we de gasten met op de situatie gepaste sociale interactie. Dat is ons sterke punt.

Het resultaat

work
work
work
fotomarketing

header

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

  • +(31) 06 41693028
  • Hazelaar 10
    Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.