Blog

Mijn eigen beursdeelname

  Null
  Tekst: Richard 3 feb, 2020
  Als je mij een paar jaar geleden zou vragen of ik ooit zou deelnemen aan een beurs, zou ik met zekerheid hebben gereageerd dat dit niet van toepassing is op mijn dienstverlening als fotograaf. Ik denk ook dat ik je een beetje had uitgelachen na het stellen van die vraag. Ik zag mijzelf niet als een bedrijf waar anderen enthousiast over zouden worden op een beurs. In 2018 heb ik een commerciële knop omgezet in mijn hoofd. Mijn bedrijfsnaam is veranderd van Richard Apeldoorn fotografie de ZZP-er in Business Beelden, een “creative group” met body en commercieel inzicht. Ik heb mijn artiesten-jas aan de kapstok gehangen. Ik creëer geen kunst meer, maar ben kunstig in het creëren. Dit keer met het oog op marketing en sales.

Investeer in je business

  Null
  Tekst: Richard 18 feb, 2019
  Investeren, een woord waar veel mensen denken aan banken en aandelen of duur apparatuur voor je bedrijf. Wat vaak wordt vergeten is dat investeren ook heel persoonlijk kan zijn. Het gaat niet altijd om geld. Tijd en moeite kan ook worden geïnvesteerd. En het resultaat kan zelfs vele malen mooier zijn dan een vette bankrekening. Wat dacht je van een relatie? Als je niet je best doet om indruk te maken op de ander zal je niet snel resultaten behalen. Die mooie kerel of dame waar je een oogje op hebt zal jou ook moeten zien staan. Wat je dus doet is, een lekkere geur op, een mooie blouse aan, misschien even langs de kapper. Kortom, je doet er moeite voor om op te vallen.

  Wat doe jij om op te vallen met je bedrijf?

Meer aanloop op beurs

  Null
  Tekst: Richard 14 feb, 2019
  Ik kom vaak als bezoeker op beurzen en evenementen. Wat mij opvalt bij de beurzen, is dat er veel stands zijn die weinig tot geen aanloop hebben. De standhouders hebben moeite met het aanspreken van voorbijlopende bezoekers en kunnen daardoor niet hun verhaal doen. Wat natuurlijk resulteert in...

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

 • +(31) 06 41693028
 • Hazelaar 10
  Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.