Blog

Investeer in je business

  Null
  Tekst: Richard 18 feb, 2019
  Investeren, een woord waar veel mensen denken aan banken en aandelen of duur apparatuur voor je bedrijf. Wat vaak wordt vergeten is dat investeren ook heel persoonlijk kan zijn. Het gaat niet altijd om geld. Tijd en moeite kan ook worden geïnvesteerd. En het resultaat kan zelfs vele malen mooier zijn dan een vette bankrekening. Wat dacht je van een relatie? Als je niet je best doet om indruk te maken op de ander zal je niet snel resultaten behalen. Die mooie kerel of dame waar je een oogje op hebt zal jou ook moeten zien staan. Wat je dus doet is, een lekkere geur op, een mooie blouse aan, misschien even langs de kapper. Kortom, je doet er moeite voor om op te vallen.

  Wat doe jij om op te vallen met je bedrijf?

Meer aanloop op beurs

  Null
  Tekst: Richard 14 feb, 2019
  Ik kom vaak als bezoeker op beurzen en evenementen. Wat mij opvalt bij de beurzen, is dat er veel stands zijn die weinig tot geen aanloop hebben. De standhouders hebben moeite met het aanspreken van voorbijlopende bezoekers en kunnen daardoor niet hun verhaal doen. Wat natuurlijk resulteert in...

Contact

Wij luisteren graag naar nieuwe ideeën! Daarom zijn we fan van een kopje koffie met onze klanten. Heb je een leuk idee of wil je graag overleggen met ons over wat wij adviseren? Neem dan contact met ons op!

 • +(31) 06 41693028
 • Hazelaar 10
  Heiloo (Alkmaar)

Laat een berichtje achter

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van dit contactformulier.